Lajmet

Orari i punes

E hënë, e martë, e enjte prej orës 13:00 - 17:00

E mërkurë, e premte prej orës 9:00 - 13:00


Klinika Aura, Powered by Joomla!

Tiparet e femiut autistik. 

 

 1. Vështirësi në komunikim me fëmije tjerë
 2. Të qeshur dhe zgërdhirje joadekuate
 3. Kontakt i vogël apo mungesë e kontaktit vizual
 4. Mos ndjeshmëri në dhembje
 5. Preferon vetmin, qëndron i ndare nga të tjerët
 6. Rrotullon lodrat.
 7. Hiper apo hipoaktivitet ekstrem
 8. Ndjeshmëri e tepruar në zhurmë
 9. Mos reagim në metoda standarde të mësimit
 10. Përsëritje e veprimeve, rutinë
 11. Rezistencë në ndërrim të rutinës
 12. Nuk ka frikë të vërtete nga rreziku
 13. Lojëra të çuditshme
 14. Ekolali (përsëritje e fjalëve)
 15. Nuk preferon të duhet dhe miklohet
 16. Nuk përgjigjet në tinguj ose zëra,  shurdhëran i rrejshëm
 17. Vështirësi në shprehje të nevojave
 18. Tantrume; shqetësim ekstrem i paarsyeshëm
 19. Diskordinim në mes të mjeshtërive motorike të vrazhda dhe skofiare  (nuk di të  shutoj topin ndërsa i rendite kubëzat).