Lajmet

Orari i punes

E hënë, e martë, e enjte prej orës 13:00 - 17:00

E mërkurë, e premte prej orës 9:00 - 13:00


Klinika Aura, Powered by Joomla!
EEG – ELEKTROENCEFALOGRAMI

 

EEG paraqet metodë të sofistikuar të regjistrimit të funksionit të trurit. Falë aparaturës moderne me ndjeshmëri të lartë që disponon klinika, jemi në gjendje të regjistrojmë punën e trurit për të gjitha moshat, prej të porsalindurit e deri te moshat e shtyra. Interpretimi është shumë profesional dhe i përnjëhershëm.

Me këtë aparaturë bëjmë diagnostikimin e epilepsisë dhe njëherësh mund të përdoret si mjet ndihmës diagnostikues për sëmundjet tjera neurologjike, siç janë: kokëdhembja, migrena, marramendja, pika në tru, sëmundjet degjeneruese të trurit, shkaqet organike të simptomave psikike si dhe çrregullimet tjera të trurit.