Lajmet

Orari i punes

E hënë, e martë, e enjte prej orës 13:00 - 17:00

E mërkurë, e premte prej orës 9:00 - 13:00


Klinika Aura, Powered by Joomla!

Afrim Blyta 

 

Prof. Asc. Dr.Afrim Blyta, specialist i neuropsikiatërisë. Fushë e ngushtë e interesit neurologjia e fëmijëve, epilepsia, sëmundja cerebrovaskulare sëmundja e Parkinsonit, skleroza multiple, sëmundjet psikosomatike. I specializuar në Zagreb, edukimi i elektroencefalografisë në Beograd, edukimin nga mjekësia mendje trup në Qendrën Mendje Trup, CMBM, Washingon DC, SHBA. Edukimin nga psikoterapia pozitive në Wiesbaden, Gjermani. 

Mësimdhënës i neurologjisë, psikiatrisë dhe psikologjisë mjekësore, Fakulteti i Mjekësisë, Univeristeti i Prishtines, trajner dhe ligjerues nderkombetar i Mjekësisë mendje trup angazhuar në SHBA, Izrael, Palestinë, Haiti. Trajner ndërkombëtar i psikoterapisë pozitive. Bashkëdrejtor kombëtar i kësaj qasje në Kosovë. Pjesëmarrës aktiv i shumë konferencave dhe simpoziumeve Europiane dhe Botërore nga lëmia e neuropsikiatrisë dhe psikoterapisë, anëtar i Asociacionit Europian dhe Botëror të Psikoterapisë Pozitive. Ish drejtor i Klinikës së Neuropsikiatrisë, pastaj klinikës së Neurologjisë dhe nga 2007-2009 ndihmës drejtor ekzekutiv i Qëndrës Klinike Universitare të Kosovës.